Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Ομολογία Αρμστρονγκ



Το 2012 ήταν η χρονιά της αποκαθήλωσης για έναν εκ των κορυφαίων ποδηλατών του κόσμου. Ο Λανς Αρμστρονγκ βρέθηκε από την κορυφή στα τάρταρα και τώρα προσπαθεί να ξανασταθεί όρθιος.
Μέχρι πρότινος αρνιόταν κατηγορηματικά να παραδεχτεί όλα όσα είχαν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις παράνομες πρακτικές του που του απέφεραν τα τελευταία χρόνια τίτλους, δόξα και χρήμα. Ο Αμερικανός ποδηλάτης αποφάσισε πως ήρθε η ώρα της αλήθειας.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Όπρα Γουίνφρεϊ παραδέχτηκε τα πάντα. Μίλησε για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών η οποία τον κατέστησε Νο1 παγκοσμίω, ενώ ζήτησε και συγγνώμη στο προσωπικό του ιδρύματος "Livestrong". Για την ώρα δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σχετικά με την εκπομπή της "αποκάλυψης", η οποία αναμένεται να μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη την προσεχή Πέμπτη.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις του BBC, η ομολογία του Λανς Άρμστρονγκ δεν θεωρείται τυχαία. Πληροφορίες από το περιβάλλον του αθλητή αναφέρουν πως σκέφτεται να επιστρέψει στον αθλητισμό και να ασχοληθεί με το τρίαθλο.
Μένει πάντως να αποδειχτεί αν μέσω της ειλικρινούς μεταμέλειάς του, οι άνθρωποι που τον λάτρεψαν και τους πρόδωσε με τις επιλογές του, είναι έτοιμοι να τον συγχωρήσουν και να τον αποδεχτούν ξανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...