Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Καλό καλοκαίρι!


Ε, ναι λοιπόν ήρθε επιτέλους και επίσημα η εποχή που όλοι περιμέναμε! Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του και μαζί με αυτό, τα κοντομάνικά μας (αλήθεια δεν είναι τέλειο που επιτέλους βγαίνουμε βράδυ χωρίς μπουφανάκι?), τα σορτσάκια, η άπνοια (όσοι δεν μένετε Λάρισα αγνοήστε αυτό το χαρακτηριστικό) και φυσικά η διάθεση να ξεχυθούμε στις παραλίες! Ήδη ένα μεγάλο ποσοστό από εσάς έκανε το πρώτο του μπάνιο, τι και αν η θάλασσα δεν ζεστάθηκε ακόμα (ελάτε πείτε τη αλήθεια υποφέρετε αλλά για το σφιχτό δέρμα ρε γαμ_το)! Κυρίως βέβαια το καλοκαίρι το λαχταρούμε γιατί επιτέλους θα αράξουμε στο beach bar, σπάνια ακούς «άντε να έρθει καλοκαίρι να βάλω επιτέλους βερμούδα» ή «άντε να ζεστάνει να κάνουμε καμιά βουτιά». Οι φράσεις που ακούγονται στην πλειοψηφία τους είναι «πωωω το καλοκαίρι θα αράζω όλη μέρα στο beach bar με μία φραπεδιά και μετά χορός μπύρες και cocktail».

Το όνειρό σου έγινε πραγματικότητα και το geia-pes είναι εδώ για να σε βοηθήσει να κάνεις την τέλεια εμφάνιση στην παραλία. Διότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και εσύ φέτος ήρθες για να κάνεις εντύπωση και να ξεχωρίσεις ανάμεσα ημίγυμνα πλήθη. Ε, ναι όλο το χειμώνα έλιωσες στο γυμναστήριο για να ανασηκώσεις τους γλουτούς, έβαζες κρέμες ενυδάτωσης, άκουσες πως η αποτρίχωση πλέον για τους άντρες είναι απαραίτητη και στα οπίσθια (οπότε υπέμεινες και αυτό το πικρόν ποτήριον) και ήρθε η ώρα να διαλέξεις το κατάλληλο μαγιό.

Τι θα φορέσεις? καμιά από αυτές τις βερμούδες του σέρφερ? όχι αποκλείεται τζάμπα το ποδήλατο τόσους μήνες.. μήπως τότε κανένα μαγιό «πολίστα» (βλ σλιπάκι)? ούτε, κρίμα η αποτρίχωση. Και κάπου εκεί σκέφτεσαι «αχ οι γυναίκες είναι τόσο τυχερές που μπορούν να φοράνε brazil»! Μη στεναχωριέσαι το geia-pes βρήκε για σένα το κατάλληλο μαγιό ώστε να μην περάσεις απαρατήρητος το «Μαγιό του Borat». Μπορείς να το αναζητήσεις σε διάφορα καταστήματα, εμείς το βρήκαμε εδώ με μόλις 11,95 ευρώ. Προμηθεύσου το και σίγουρα θα χεις ένα απίστευτο καλοκαίρι!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...