Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Τύποι μαγιό..για να μην σας πιάνουν αδιάβαστους!



Για να ενημερωθείς για τις νέες κωδικές ονομασίες μαγιό και να επιλέξεις το κατάλληλο αν είσαι γυναίκα, αλλά και για να μην κοιμάσαι όρθιος την ώρα που η κοπέλα σου ποζάρει σχεδόν τσίτσιδη με το νέο της μαγιό μπροστά σε έναν φωτογραφικό φακό κάποιου νησιώτη teddy boy αν είσαι άντρας, το παρακάτω άρθρο σου παρουσιάζει τους διάφορους τύπους γυναικείων μαγιόπου κυκλοφορούν αυτή τη χρονιά.

Monokini
Μην πάνε να σε παραπλανήσουν ότι έχει αλλάξει η έννοια του monokini. Όταν μια γυναίκα λέει monokini εννοεί ότι κυκλοφορεί topless φορώντας μόνο το κάτω μέρος του μαγιό της.



Burqini
Έλα, το όνομα δεν σου θυμίζει τίποτα; Είναι η αντίστοιχη μπούρκα αλλά σε μαγιό. Ένα ύφασμα σαν στολή κατάδυσης, τα οποίο καλύπτει όλο το σώμα εκτός από το πρόσωπο.


Seekini
Ο φόβος και ο τρόμος σε συνδυασμό τους ενός. Ως seekini αναφέρονται εκείνα τα μαγιό τα οποία είναι διαφανή και δεν αφήνουν τίποτα στην φαντασία, απ’ ότι καταλαβαίνεις.


Tankini
Κάτσε χαλαρός στην καρέκλα και μην ανησυχείς καθόλου. Το tankini είναι εκείνο το μαγιό που στο πάνω μέρος βρίσκεται ένα μπλουζάκι με τιράντες. Μοιάζει με λάθος αλλά χρησιμοποιείται κυρίως από γυναίκες που δεν θέλουν για κάποιο λόγο να εκτεθεί η κοιλιά τους.


Thong Bikini
Προσοχή-προσοχή. Όταν ο Sisqo τραγουδούσε το Thong Song, πολλές γυναίκες έπαιρναν ιδέες. Μιλάμε για τα G-string και τα T-string από κάτω μέρη του μαγιό. Αν οι περισσότερες που βλέπεις κυκλοφορούν με μόνο ένα κορδόνι να καλύπτει τα οπίσθιά τους, τότε αυτή είναι η νέα τάση της μόδας.

Trikini
Ωραιότατο μαγιό που όχι μόνο καλύπτει πάνω και κάτω μέρος αλλά συνδέει και τα δύο μέρη με ακόμα περισσότερο ύφασμα. Η αλήθεια είναι ότι ένα πολύ ωραίο σώμα, αυτό το μαγιό μπορεί να το αναδείξει.


Microkini
Τα συναντάς κυρίως στα βίντεο που τσεκάρεις από το ετήσιο Spring Break των Αμερικανικών Κολλεγίων καθώς δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλές σε νορμάλ και καθωσπρέπει κορίτσια.



Bikini

Είναι το απλό κλασικό μπικίνι που ξέρεις αγαπάς και εμπιστεύεσαι.


Sling Bikini
Δυστυχώς η εικόνα του Borat να φοράει ένα sling bikini έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη κάθε άνδρα. Είναι το μαγιό που ξεκινάει σαν πολύ λεπτό τρίγωνο κάτω και δύο μεγάλες τιράντες καλύπτουν αμυδρά το στήθος.



String Bikini
Μιλάμε για το μπικίνι το οποίο απλά στηρίζεται σε κορδόνια. Μην σε μπερδεύει ο όρος string γιατί πρόκειται για μαγιό τριγωνάκι, τόσο στο στήθος όσο και κάτω (μπροστά και πίσω). Απλά τα τρίγωνα αυτά στηρίζονται μεταξύ τους με λεπτά κορδόνια τα οποία αφήνουν μόνο τα πλαϊνά να φανούν.




(men24.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...